Celeb

BRÉKING! Interjút adott Mészáros Várkonyival kapcsolatban: így tervezi az életet az új szerelmespár

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.27 | 11:48
  • trendindex: 6

A Nemzeti Sportnak adott interjújában többek között arról is beszélt a milliárdos, hogy milyen életet tervez új feleségével, Várkonyi Andreával.

Egy exkluzív interjú jelent meg a fideszes politikussal a Nemzeti Sport oldalán. „Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki” – fogalmazott Mészáros. Hozzátette, hogy Felcsúton nőtt fel, és nem tudna innen elszakadni, „nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is”.

Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen

– tette hozzá.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem nézz bele mielőtt tovább görgetnél!

Közben az építési munkálatok a XII. kerületi Széchenyi-hegyen épülő villájában már előrehaladott állapotban vannak. A hírek szerint ide hamarosan új feleségével, Várkonyi Andreával költözik majd be.

Az interjúban nemcsak magánéleti kérdésekről esett szó, hanem a Puskás Akadémia idei szezonjáról, Garancsi Istvánról és a felcsúti csapat teljesítményéről is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 2 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló