Celeb

Durva, mivel vádolja Brad Pitt exnejét, Angelina Jolie-t

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.03 | 10:18

Évekkel a válás után, még mindig áll a bál az egykori Brangelina álompár-duó tagjai közt.

Angelina Jolie és Brad Pitt között továbbra is folytatódik a jogi csata a közös francia szőlőbirtok ügyében. Brad Pitt ügyvédei egy jogi dokumentumot nyújtottak be, amelyben “bosszúálló” viselkedésként nevezik meg Jolie húzását, amiért eladta részesedését a Château Miraval szőlőbirtokban egy kedvezőtlen jogi döntés után. A páros 2008-ban vásárolta meg a birtokot és az esküvőjüket is itt tartották, de a különválásuk után azonnal egymás torkának estek a közös tulajdon miatt.

Jolie eladta részét a birtokban, így Brad Pitt mellé egy új tulajdonostárs, Jurij Shefler Putyin-közeli orosz oligarcha került. Brad Pitt nem volt elégedett ezzel, és 2022-ben pert indított a tranzakció miatt, azt állítva, hogy jogellenes volt. Állítása szerint a Château Miraval vásárlásakor megállapodtak abban, hogy egyikük sem adja el részesedését a másik beleegyezése nélkül.

Jolie válaszul ellenkeresetet nyújtott be, állítva, hogy soha nem volt ilyen megállapodás. Elmondása szerint eladta részét annak érdekében, hogy anyagilag függetlenedjen Pitt-től, és békét és lezárást találjon saját és gyermekeik életében, amely mélyen fájdalmas és traumatikus időszak volt.

A legújabb dokumentum szerint Jolie “titokban összejátszott” Sheflerrel, a Putyin-közeli oligarchával, és célja volt rontani Pitt hírnevét az ügylet révén. A keresetben szerepel az is, hogy Pitt megpróbálta kényszeríteni Jolie-t, hogy írjon alá egy titoktartási záradékot, amely korlátozta volna, kinek is mit mondhat exe a válásról.

A gyerekek felügyeleti jogáról még mindig nincs végleges döntés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Make you sad (@makeyousadd) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.