Celeb

Gáspár Lacira törték az ajtót az éjszaka közepén a rendőrök

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.05 | 09:48

A kisfia valósággal halálra rémült.

Gáspár Laci szomszédjában valaki kissé hangosan mulatozott, aminek következtében a rendőrök automatikusan nála kopogtattak… illetve, zörgettek, csöngettek, meglehetősen tapintatlan módon éjjeli 11-kor:.

“Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

– írta le a történetét őszintén az oldalán.

Míg a rendőrök a kapunál Laci feleségével beszélgettek, megjelent a szomszéd is, aki rögtön közölte a hatósággal, hogy nála folyt a hangoskodás.  A rendőrök ennek ellenére mégis Laci feleségének az adatait rögzítették,a mi mélyen felháborított Gáspár Lacit. A kisfia az éjjeli látogatóktól közben nagyon megijedt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.