Celeb

Britney Spears megmutatja új ruhatárát, és közben helyzetjelentést is ad

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.14 | 12:18

Most épp zaklató ex-menedzserétől, Sam Luftitól szerzet távoltartási végzést a popsztár.

Nem könnyű mostanság Britney Spearsnek lenni: az énekesnő kapcsán gyakran rebben fel valamilyen jogi eset vagy pszichiátriai kórkép, pedig az igazi közege a színpad volna.

 

View this post on Instagram

 

Traffic for two hours has me like 😡😡😡😡

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Most Brit azzal jelentkezett, hogy megmutatta aktuális gardróbját, miközben megtudtunk folyamatban lévő ügyeiről is egy és mást. Büszke birtokosként vezeti be az érdeklődőket öltözék-birodalmába a 37 éves popsztár. Az Instagram-videóból kiderül, milyen új, szín-alapú rendszerben tárolja holmijait. A lengén öltözött kétgyerekes anyuka örömmel tudósít arról, hogy

Végre újra itthon vagyok. Na, mi történt a gardróbommal, amíg távol voltam?

teszi fel a kérdést a lelkes házigazda.

 

View this post on Instagram

 

Miami with mi amor @samasghari 🌸👙🛥

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Belép a végeláthatatlan számú vállfa és fogas közé, ahol – mint egy rendes ruha-üzletben – szín, minta és stílus szerint szerint sorakoznak a felvennivaló darabok.

Szín szerint rendezték: itt vannak a fehérek, a fényesek, a virágosak, a kapucnisak. Erre a kékek és a feketék, ott pedig a pirosak, a téliek, az éjszakaiak, meg a dzsekijeim.

Új világ, új öltöző – címmel tette közzé friss kisfilmjét.

 

View this post on Instagram

 

New Closet … A New World 😜

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Megtudjuk közben azt is, hogy hivatalosan is megszerezte az öt évre szóló, távoltartási végzést egykori menedzserétől, Osama ’Sam’ Luftitól. Június 13-án mondta ki a bíróság, hogy a 2000-es években az énekesnővel szorosan együttműködő férfi maximum 200 yardnyira (azaz 182 méternyire) közelítheti meg Spearst legálisan. Nem csak korábbi ügyfelét, de annak hozzátartozóit – szüleit, illetve két fiát – sem kerülgetheti.

via GIPHY

Májusban már egy ideiglenes végzést kapott a popsztár, hogy

megelőzhető legyen az esetleges sérülés vagy pszichológiai megrázkódtatás, ugyanis Lutfi bosszantó és fenyegető szöveges üzeneteket küldött a Spears család több tagjának is.

 

Tette ezt miután áprilisban a zaklatott állapotú énekesnő visszavonult egy kiadós rehabra. A rajongók ekkor kezdtek a Free Britney-mozgalomba.

Életveszélyes fenyegetéseket kezdett küldeni nekünk, pedig így is túl sok őrült dolog történt velem akkortájt. Muszáj egy kis időt magamra szakítanom, mert egyre nehezebben viselem a megrázkódtatásokat. Ne üljetek fel a pletykáknak!

idézi Spearst a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló