Celeb

Galla Miklós őszintén vallott a nemi szerve bőrének felhúzásáról

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.16 | 08:18

Galla Miklós az ATV-nek beszélt arról, hogy mit gondol arról, hogy a Karinthy-gyűrűt nem ő kapja, méghozzá "méltatlan viselkedése miatt".

Állítása szerint hozzá csak az jutott vissza, hogy a “díjhoz méltatlan magatartása” miatt vonták vissza a jelölést, és hogy állítólag az is felröppent hírként, hogy a baj forrása az, hogy úgy hitték, csatlakozott Karácsony Gergely mozgalmához. Állítása szerint soha nem politizált, és erről szó sincs, így csak a meztelenkedés lehetett a probléma: Galla ugyanis több alkalommal is pucérkodott a színpadon, nemrég pedig a péniszét is megmutatta, és fel is húzta a bőrt a közönség előtt.

Véleménye szerint a művészetnek mindig is része volt a művész emberábrázolás, és amit tett, az is ebbe a kategóriába tartozik. Elnézést is kért az MTVA kuratóriumától, ha esetleg megbotránkoztatta őket a műsorral, és kérte őket, fontolják meg, hogy a díjat mégis ő kapja. “Ez a díj már az enyém, az enyém” – mondta némiképp zaklatottan.

Elárulta, hogy a meztelenség a színpadon a művészi szabadsága része, és azzal a továbbiakban is élni szeretne. Egyes hírek szerint másnapra megbánta a bocsánatkérést, egy azonban biztos: a továbbiakban is vetkőzik majd, ha azt érzi indokoltnak.

A teljes felvétel itt látható…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló