Celeb

Hozleiter Fanny Mosolyka véget akart vetni az életének

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.04 | 16:20

Nem sokkal később pedig egy hajszál választotta el a haláltól.

A 7 éves korától izombénulás miatt kerekesszékbe kényszerült Mosolyka D. Tóth Kriszta műsorában vallott arról, hogy az ő élete se csak csupa mosoly. Nem is olyan régen olyan mélypontra került, hogy felmerült benne, hogy véget vet az életének. Soha nem hitte volna korábban, hogy ilyen sötét gondolatai is lehetnek, de abban az időszakban úgy érezte, teljesen kiszolgáltatott, és férjének is csak a terhére van. Szerencsére a hónapokig tartó pszichoterápia segített neki abban, hogy visszatérjen.

Tavaly ezután mégis volt egy halálközeli élménye. Elkapta a covidot, ami hiányos tüdőkapacitással kis híján végzetesnek bizonyult. Borzasztóan szenvedett, napokon át nem volt magánál a lélegeztető gépen, és volt egy pont, amikor feladta. Ekkor találkozott 7 évvel ezelőtt elhunyt édesapjával, aki szavak nélküli kommunikációval üzente meg: itt vagyok, de évek múltán is itt leszek, menj még vissza, tedd a dolgot. Mosolyka ekkor fordult vissza.

A történtek után olyannyira átértékelték életüket férjével, Sankóval, hogy eladják balatoni házukat, és Tenerifére költöznek, hogy minden nap érezhessék a napsütést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.