Celeb

Johnny Depp visszatér – már szerződése is van

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.10 | 14:18

Nem sokkal azután, hogy véget ért Johnny Depp és Amber Heard pereskedése, úgy tűnik, a színész mégis kap lehetőséget filmekben szerepelni.

Nem is olyan rég végre lezárult a világot felbolygató Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási per. Végeredményben kimondhatjuk, hogy Heard elvesztette a pert, ami miatt bírót keres, hogy semmissé tegye az ítéletet. Persze a perek miatt nem járt jól Johnny Depp, legalábbis ami a szerepeit illeti. Oda lett a Karib-tenger kalózai franchise, ahogy a Legendás Állatok is. Éppen ezért sokan úgy gondolták, még sokat kell várni a visszatérésére. Ez nem feltétlenül igaz.

A Netflix ugyanis úgy döntött: forgat vele egy filmet.

Ahogy arról a Bloomberg beszámolt, a Netflix a Why Not Productions céggel együttműködik annak érdekében, hogy a korabeli La Favorite című filmet elkészítsék. A francia Maiwenn Le Besco által rendezett La Favorite című produkcióban Johhny Depp XV. Lajos király szerepébe bújhat. A filmben a király és harmadik szeretője, Madame Jeanne Bécu du Barry kapcsolata bontakozik ki, akit maga a rendezőnő alakít majd. Aki nem tudná: XV. Lajos a francia forradalom idején guillotine alá veti szeretőjét.

A filmet, ha minden igaz, már most nyáron elkezdik forgatni, a megjelenés pedig 2023-ban várható. A Netflix korábban már ígéretet tett arra, hogy több nemzetközi projektbe fektet be, különösen a Squid Game hatalmas sikerének köszönhetően. Az év elején a streaming platform vezetősége több francia céggel kötött megállapodást, éves nettó bevételének négy százalékát francia és európai filmekre fordítva. Ennek köszönhetően tehát Johhny Depp is visszatérhet a vászonra.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.