Celeb

Ikerlángok, magas élet, kikkel is lóg Gwyneth Palthrow?

  • Szerző:Erzsi
  • 2019.07.17 | 11:48

Spirituális rezgés a norvég hercegnővel és annak sámán pasijával. Nagy szellemek, ha találkoznak...

New Yorktól egy köpésre, a Hampton-vidéken járva, nem akárkikbe botolhat az ember. Például a norvég hercegnőbe, aki újdonsült barátnőjével szelfizik a tengernél. Márta spirituálisan is méltó arra, hogy a Goop főnökasszonyával rezegjen, ugyanis új pasija egy igazi szellemi vezető, aki mellesleg tehetséges gyógyító is.

 

View this post on Instagram

 

Blending in just got a new definition. 😂😂 Sometimes it is hard blending in when nobody sees you. Other times it is hard sticking your neck out too much and you get noticed in ways you never thought possible. Not always a pleasant experience either. So whatever you do in whatever circumstance be you. Be true. Because you are not dependent on other people’s recognition or lack thereof. You are worthy just the way you are. With your whole potential. Because there is no one else who can do exactly what you choose to do in this world. There is only one of you. So make your days count. Make your soul shine in this world for everyone to see and experience the true you. What makes you shine and thrive?

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

Az amerikai Shaman Durek az európai uralkodó, V. Harald király lányának udvarol mostanában, és jó barátságot ápol a színésznő-életmódguruval is, így itt volt az ideje, hogy bemutatta egymásnak a két kiváló hölgyet. Az eredeti nevén Derek Verrett nevű férfi ügyfél-körébe tartozik Nina Dobrev és James Van Der Beek is. A 47 éves Márta Lujza a Palthrow-val való találkozót így kommentálta:

Az élet nagy ajándéka, ha olyan lenyűgöző emberekkel sodor össze, akik hatására növekedhetünk, igaz? Gwyneth-tel lenni csodás élmény: a bölcsességed, erőd, tisztánlátásod, kedves személyiséged – megkoronázva a fantasztikus humoroddal: nagyon inspiráló! Köszönöm, hogy az vagy: aki, és hogy tárt karokkal fogadsz minket.

via GIPHY

Az előkelő asszony három éve vált el Ari Behntől, 14 év házasság után. Idén májusban vállalta fel a kapcsolatát a „spirituális híd”-ként funkcionáló férfival, aki már a hatodik generációt képviseli „megajándékozott” családjában. A hercegnő „ikerlángja”-ként tekint a színesbőrű férfira, aki az ő életét is megváltoztatta, akárcsak számos szerencsés személynek, akivel kontaktust teremtett eddig.

Vallja, hogy Durek a feltétel nélküli szeretet élő bizonysága, amit ebben az életben, és még azon túl is viszonozhat számára. A People megjegyzi, hogy az arisztokratát már érte pár bírálat is a szíve választottja miatt, ám ő nem hajlandó megfelelni mindenféle elvárásnak – hol is volna akkor a növekedése?

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló