Celeb

Németh Kristóf 15 kilót hízott felesége terhessége alatt

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.20 | 07:18

Németh Kristófnak nehezebb lesz formába jönnie a szülés után, mint feleségének.

Alaposan megszedte magát Németh Kristóf, a Barátok közt sztárja felesége terhessége alatt. A színész elmondása szerint szolidarított feleségével, ám most kihívás elé került: komoly munkával kell leadnia a felesleges kilókat.

Szolidarítottam az én drága nejemmel, amíg várta a mi Leventénket. Zita szinte rögtön visszanyerte az alakját a szülés után, míg nekem vissza kellett mennem a konditerembe formába hozni magam. Lassan, de biztosan csúsznak le a kilók, bár ebben a karantén nem segített túl sokat, mikor hónapokig a négy fal között voltunk a gyerekekkel. Jönnek az új feladatok, a forgatások is, úgyhogy vissza kell nyernem a megszokott alakomat

– mesélte el a színész. Míg felesége a babával, Leventével együtt összesen szedett fel 12 kilót, neki baba nélkül is többet sikerült ennél.

Ám nem élte meg rosszul ezt az időszakot életében a színész, sőt. Azt is elmesélte, hogy a második gyerekáldás milyen örömökkel járt.

Volt már tapasztalatom ebben Lóci fiam születésénél. Amit megtanultam, hogy nyugalmat kell árasztani a kedvesünknek a terhesség alatt, hiszen ő kilenc hónapig minden percben a gyerekünkért létezett. Csodálatos érzés, hogy a kapcsolatunkat nemhogy nem sínylette meg a terhesség, hanem még közelebb hozott minket egymáshoz.

Forrás: Bors

Kép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.