Celeb

“Szavakkal leírhatatlan a fájdalmam” – váratlanul válik a magyar énekesnő, megcsalták

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.21 | 13:18
  • trendindex: 13

Szomorú posztban tudatta a hírt a világgal.

Ponekker Virág, a fiatal énekesnő és influenszer, kitette a férje szűrét. Két gyerkőce van az expárnak, de Virág úgy döntött, hogy egyedülálló anyaként folytatja tovább az életét, miután férje többször is félrelépett.

Ponekker Virág és a DJ Ács Dániel kapcsolata gyorsan alakult, és kevesebb mint két évvel az első gyermekük születése után megszületett a második is. Milán két és fél éves, Levin pedig hét hónapos. A fiatal édesanya nem csak a gyereknevelésre, hanem énekesnői karrierjére is fókuszált, de egyúttal sok energiát és időt fordított arra is, hogy segítsen férjének legyőzni a drogfüggőségét.

Sajnos, annak ellenére, hogy mindent megtett a családjukért, férje nem értékelte megfelelően mindezt, és hűtlen volt:

“Valakinek soha nem adatik meg egy család. Valaki pedig nem becsüli meg. Szavakkal leírhatatlan a fájdalmam”

– írta pár napja.

A DJ maga is beismerte a gerinctelenséget:

“…Akármennyire is fáj kimondani, de ilyen gyönyörű Feleség és két ilyen csodálatos Gyermek mellett is képes voltam írásban flörtölni és gusztustalanságokat küldeni magamról több lánynak is. Sokat gondolkodtam vajon miért csináltam, de igazán nyomós indok erre nincs. Szimpla gerinctelenség, a következmények pedig ilyen esetekben kegyetlenül súlyosak. Sírok, ha arra gondolok, hogy ezt el kell majd meséljem a gyerekeimnek. Sokkos állapotba kerülök, ha arra gondolok, hogy bele kell nézzek a Feleségem szemébe. Reszketek, ha arra gondolok, hogy egész hátralévő életemben cipelni fogom ezt. Kiráz a hideg, ha arra gondolok mit gondol most rólam a családom és a teljes rokonság. Remegek, ha arra gondolok, hogy soha többet nem leszünk négyen boldogok és erről csak én tehetek. …de ami talán a legdurvább, hogy végem van, ha arra gondolok, hogy ezt azzal az emberrel csináltam meg, aki mindig hitt bennem, a gyerekek előtt kisegített a súlyos crack és kokain függőségemből és egy semmirekellő drogosból, aki csak a rögökre gondolva hónapokon át összefosta magát a lejövőn, Ő a kezemet fogva egy meseszép életet varázsolt nekem és megtanította, hogy drogok nélkül is léteznek hétköznapi örömök, amelyeket korábban a sóvárgástól észre sem vettem. Úgy látszik nekem ez sem volt elég, de akkor már nem tudom mi lenne valójában az. Sok mindent rontottam már el az életemben, de ennyire talán még semmit és teljes mértékben megértem, ha valaki patkánynak gondol vagy leköp az utcán, mert mint férj ezt teljes mértékben meg is érdemlem”

– vallott be mindent.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló