Celeb

Nádai Anikó elmondta az igazságot arról, hogy megcsalta-e a férje

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.02 | 11:18

Félreérthető kép került elő Hajmásy Péterről.

Nádai Anikó férje, Hajmásy Péter a napokban tartotta a tejfakasztót, pár héttel azután, hogy megszületett a közös gyerekük. Az eseményen viszont Hajmásy nagyon közel hajolva beszélgetett egy nővel – derült ki egy képről, amit a Redditre posztoltak.

Nádai Anikó elmondta, hogy bízik a férjében

„Megkaptam én is a ‘pikáns’ képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon!” – kezdte Anikó. „Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen… Előfordul. Úgy hiszem, valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki ‘jót akar’, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is elengedem!” – fogalmazott a műsorvezető.

A Blikknek megszólalt egy szemtanú

“Péter egy nagyobb társasággal együtt érkezett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol elég sokat ittak, és jól érezték magukat. Amikor odaállt a pulthoz, valóban odament hozzá egy hölgy, aki nagyon közel hajolt hozzá, de Péter csak néhány szót váltott vele, aztán csatlakozott a barátaihoz. Valóban félreérthető volt a szituáció, de nem csattant el egy csók sem” – mondta a szemtanú


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.