Celeb

Angus Cloud édesanyja cáfolta, hogy fia öngyilkos lett: így halt meg a 25 éves színész

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.06 | 13:22

Angus Cloud édesanyja reagált a pletykákra!

Forrás: HBO/Eufória

Július 31-én Angus Cloud édesanyja, Lisa Cloud mentőt hívott fiához, a telefonban pedig azt mondta, fia valószínűleg túladagolta magát és nincs pulzusa.

Mivel az Eufória 25 éves színésze korábban nyíltan beszélt mentális problémáiról, azonnal szárnyra kaptak a pletykák, miszerint biztosan önkezével vetett véget életének, mivel nem tudta feldolgozni édesapja egy héttel korábban történt halálát. Angus Cloud édesanyja most egy hosszú Facebook posztban reagált a felvetésre és azt is elárulta, mivel teltek fia utolsó percei.

Szeretném, ha tudnátok, hogy bár a fiam mély gyászban volt édesapja daganatos megbetegedés miatt bekövetkezett korai halála miatt, az utolsó napja örömteli volt. Újrarendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett el a házban azzal a szándékkal, hogy egy ideig még otthonának hívja a helyet, amit annyira szeretett. Beszélt arról a szándékáról, hogy segíteni fog a főiskolán tanuló testvérei ellátásában, és érzelmileg és anyagilag is segíteni fogja az édesanyját. Nem állt szándékában véget vetni az életének. Amikor megöleltük egymást este, elmondtuk, mennyire szeretjük egymást, és azt mondta, hogy reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután bejuttatott-e valamit a szervezetébe, és ha igen, akkor mit. Csak azt tudom, hogy a fejét lehajtotta az íróasztalra, amin művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és többé nem ébredt fel.Lehet, hogy kiderül, hogy véletlenül és tragikus módon túladagolta magát, de az teljesen világos, hogy nem állt szándékában kicsekkolni ebből a világból. A közösségi médiában megjelentek olyan bejegyzések, amelyek szerint halála szándékos volt. Szeretném, ha tudnátok, hogy ez nem így van.

– tisztázta Lisa Cloud


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló