Celeb

Szexjelenetekkel fűszerezett filmes karrier vár Harry hercegre és Meghan Markle-re

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.06 | 19:22

Hatalmas dologba vágja a fejszéjét a hercegi pár, kitudja, mit szól ehhez a királyi család.

Youtube

Harry és Meghan belevágnak a következő nagy projektjükbe, és az egyik legnépszerűbb romantikus könyvet viszik képernyőre.

Meghan Markle és Harry herceg 3 millió dolláros üzlet keretében egy fikciós filmet készítene, a Meet Me at the Lake című regény alapján. A könyv májusban jelent meg, de már most rekordszámú eladást generált.

A történet két idegenről szól, akik együtt vágnak bele életük legnagyobb kalandjába. A sztori elsőre egy laza, romantikától túlfűtött történetnek tűnhet, azonban mindezt forró szexjelenetekkel és néhol drogmámorral fűszerezték, úgyhogy unalmasnak biztosan nem mondható.

Milyen volt a 32. Művészetek Völgye? Nézz bele a videóba, és őszintén elmondom a véleményem a legnagyobb összművészeti fesztiválról 

 

A könyv a főszereplőt, Fernt követi nyomon, aki a harmincas évei elején járó boldogtalan emberként találja magát. Ahelyett, hogy álmai városában élne, otthon ragadt egy kisvárosban. Egy megszegett ígéret és egy tökéletes nap kísérti, amelyet soha nem lehet megismételni. Minden megváltozik, amikor Will megérkezik az életébe, és kilenc évvel később teljesíti ígéretét. Carley Fortune a szerző a gyermekkori trauma, a mentális egészség és a szülés utáni depresszió témáit feszegeti.

Ezek a témák mind közel állnak Harry-hez és Meghanhoz, sőt számos hasonlóság fedezhető fel a hercegi pár szerelmi története és a regény sztorija között. Talán éppen ezért is kaptak hozzá kedvet, hogy filmet készítsenek belőle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.