Celeb

Taylor Swift bíróságon harcol tovább az igazáért, szerinte akkoris letapizták

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.08 | 19:23

2013 óta húzódik a botrány, ma válogatják ki Denverben az esküdtszék tagjait.

Még 2013-ban történt az ominózus zaklatási eset, amikor is az akkor 23 éves amerikai country énekesnőt megfogdoshatta David Mueller, számol be a CNN.

Az azóta az állásából is elbocsátott denveri rádiósnak ismét meg kell jelennie a törvény előtt. A KYGO reggeli műsorától kirúgták ugyanis a dj Jackson néven tevékenykedő férfit, miután Swift azzal vádolta, hogy megmarkolta a fenekét. A találkozóról, ahol a vélhető zaklatás történt, tavaly egy fotó is előkerült.

via GIPHY

Mueller 2015-ben beperelte az énekesnőt, annak édesanyját és a rádiójának promóciós igazgatóját, Frank Bellt is, három millió dolláros kártérítést követelve. Swift viszontperelte, és beadványában részletesen megfogalmazta, hogy Mueller egy közös fotózás során a ruhája alá nyúlt és megmarkolta a hátsóját.

Kedden zajik az esküdtszék kiválasztása. Az ügy az énekesnő számára nagy jelentőséggel bír: ha bebizonyosodik, hogy igaza volt, akkor a jóvátétel összegét olyan segítő szervezetekhez juttatja el, amelyek

védik a nőket a hasonló szexuális jellegű zaklatásoktól vagy megaláztatásoktól. Példaértékű lesz azok számára, akik nem merik az őket ért bántalmazást nyilvánosság elé vinni.

Denver felbolydult a Swiftiktől

Máris közvetítőkocsik állják el a denveri bíróság épületének környékét. Swiftéknek tanúlvallomást kell tenniük, és a Coloradoi Egyetem gender professzora, Lorraine Bayard de Volo is állást fog foglalni.

A tárgyaláson az énekesnő rajongóira, a Swiftikre tekintettel, 32 helyet biztosítanak a köznép számára. Egy zárt láncú videó csatornán további 75 ember lehet részese az eseményeknek az épület falain belül. Reggel hattól sorban állhattak a leglelkesebbek, és akik bejutottak, azoknak odakint kellett hagyniuk a kép- és hangrögzítő eszközeiket, illetve bármi olyasmit, ami a Swift-szimpátiájukat kifejezné.

Az esküdtszék felállításánál kizáró tényező az, ha valakinél elfogultságot állapítanak meg.

Magic✨Madness✨Heaven✨Sin @gettyentertainment @versace_official

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló