Celeb

Gyász, elhunyt John Wesley színész, a Kaliforniába jöttem dokija

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.09 | 11:48

Dr. Hoover megszemélyesítője 72 évesen hunyt el.

John Wesley-t leginkább a ’90-es évek elején futott Kaliforniába jöttem című tévésorozatból ismerhették sokan, melynek Will Smith volt a főszereplője. Dr. Hoovert alakította a louisianai színész, aki egy ideje már elkeseredett harcot vívott a mielómával.

 

View this post on Instagram

 

R.I.P Sad to hear of the death of John Wesley (1947–2019), a Vietnam War veteran + actor for more than 50 years. TV credits include: THE JEFFERSONS, 227, Mr. Jim on MARTIN, Al’s friend who pays to work in the yard on MARRIED WITH CHILDREN. Film: 48 HOURS (1982), MISSING IN ACTION 2 (1985), THE LITTLE RASCALS (1994). https://variety.com/2019/film/obituaries-people-news/john-wesley-dead-dies-fresh-prince-of-bel-air-1203328013/?fbclid=IwAR3wBhnGnijWWoDSxcJ4_QXeD-YMiwjFAJ3TgylKz0IgtBE-BPq1ru6vvqw Wesley died from complications due to a long battle with multiple myeloma, his family confirmed to Variety. #rip #johnwesley #ripjohnwesley #freshprinceofbelair #marriedwithchildren #jeffersons

A post shared by Arlene’s Costumes (@arlenescostumes) on

Menedzsere, Gerry Pass szerint Wesley személye ajándék volt a világ számára:

Kedvessége halhatatlan marad, színházi, tévés és filmes alakításainak köszönhetően. Összetört a szívem, hogy egy ilyen drága barátot vesztettem el most.

A Lake Charlesból származó férfi Kaliforniában, a San Diego-i egyetemen diplomázott, és katonaként megjárta Vietnámot is. Majd karrierje során játszott együtt Denzel Washingtonnal, Barbra Streisanddal és Morgan Freemannel is. Láthattuk Chuck Norris mémmé vált tévéfelrúgós filmjében is (Ütközetben eltűnt), de az Állj, vagy lő a mamám! és a Big Fish is vele forgott. Színpadon Ionesco Macbettjében, illetve Arthur Miller-darabban is remekelt, említi meg a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.