Celeb

„Tíz éve rákos vagyok, de nem vettem észre” – Reviczky Gábor megdöbbentő vallomása

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.18 | 07:18

Idén tavasszal derült ki, hogy rákot diagnosztizáltak Reviczky Gábornál, nyáron a színész mindenkit megnyugtatott, hogy annak ellenére, hogy súlyosbodott a betegsége, jól viseli azt és a munkát sem hagyta abba.

Forrás: ATV

Most viszont az ATV Húzós című podcastjében megdöbbentő vallomást tett. A műsorban a színész elárulta, hogy ötszörös csontáttétje van, emellett pedig nyirokmirigyrákkal küzd, ezért felhagy a munkával, mert sajnos nem bír már dolgozni.

„Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz. Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei. Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól”

– mondta Reviczky Gábor Rónai Egon műsorában


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló