Celeb

Amit Mazsi művel, bicskanyitogató! – teljesen kiakadt Berki Krisztián édesanyja!

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.21 | 13:18

Nem kívánja, hogy fia özvegye egy életre egyedül maradjon, de szerinte felháborító, hogy "még meg sem száradtak a virágok Krisztián sírján", és Mazsi máris pasizik.

“Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán, és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok…”

– fakadt ki Júlia asszony, a gyászoló édesanya a Borsnak.

„Jól éreztem én már akkor is, amikor utoljára találkoztunk, hogy nem stimmel valami. A nyáron, azt hiszem júliusban, voltam utoljára náluk, az unokámat látogattam meg, Mazsi pedig nagyon furcsán viselkedett… azt éreztem, hogy végig azon gondolkodik, hogy bárcsak ne lennék ott. Már régen máshol járt az esze, nem a régi családján, az biztos! De nem baj, majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Merthogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége”

– akadt ki teljesen.

Mazsi már nyíltan randizik új szerelmével is.

Berki Mazsit váratlan helyen kapták lencsevégre, kislánya és új szerelme is ott voltak

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.