Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

A szigszalag mindenre jó: Cardi B maszek módszerekkel tuningolta fel a melleit

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.01 | 13:22

A rapper nincs megelégedve keblei szülés utáni állapotával. Kicsit kiakadt az Instagramon, de megmutatta a trükköt, amivel megoldotta a helyzetet.

Cardi B megkerülhetetlen jelenséggé nőtte ki magát az utóbbi időben, egyszerre felfoghatatlan de nagyon szerethető az a stílus, ahogy kommunikál. Most éppen lógó melleinek problémájába avatta be a követőit. Nemrég egy divatbemutatón vett részt, ahol eléggé kipakolta a dudáit, a nyilvánosság pedig nem is nagyon észlelhette, hogy gond van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramon viszont nem rejtette véka alá, hogy nagyon nincs megelégedve, régi feszes keblei tovatűntek, amiért egyértelműen a szoptatást teszi felesőssé. Ezért már el is döntötte, hogy hamarosan kés alá fekszik, addig viszont hétköznapi módszerekkel próbálja elérni a kívánt formákat: ragasztó szalaggal kötötte fel a kicsit megereszkedett cickókat a vállára. Vegytiszta Cardi B, amit látunk:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulture did me bad ?

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Azt mondjuk minden magyar szaki tudja, hogy három dolog nem hiányozhat egy férfi szerszámos ládájából: purhab, WD-40 és szigetelőszalag. Ha ez a három megvan, akkor egyszerűen nincs olyan, hogy valamit ne lehessen befoltozni és összetákolni. Nem gondoltuk volna, de a szigszalag úgy tűnik még a melleket is megszereli!!! Azért örülünk is kicsit, hogy Cardi B nem az első kettővel próbálkozott…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló