Celeb

Fegyveresek rabolták ki Kim Kardashiant Párizsban

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.03 | 11:10

Rendőrnek álcázott fegyveresek rabolták ki Kim Kardashiant Párizsban és több millió euró értékű ékszert loptak el tőle. A reality sztárt megviselték a történtek, férje, Kanye West félbehagyta New York-i koncertjét.

Fegyveresek rabolták ki Kim Kardashiant Párizsban. Az amerikai celebnek nem esett baja, de lelkileg nagyon megviselték a történtek.

A rablók hajnali három óra körül törtek be Kardashian lakosztályába, a CNN szerint rendőrnek álcázták magukat, a reality-sztár testőrét pedig megkötözték. A rablás során senki nem sérült meg, de a sztár szóvivője azt mondta az Independentnek, hogy Kardashiant

lelkileg nagyon megviselték a  történtek.

A rendőrség szóvivője szerint a rablók főként ékszereket vittek el, ezzel több millió euróval rövidítették meg a sztárt.

Kardashian édesanyjával, Kris Jennerel és testvérével, Kendall Jenerrel a Givenchy divatház vasárnapi esti bemutatójának vendégei voltak a francia fővárosban. Férje, Kanye West nem tartott velük, mert szombat este egy fellépése volt New Yorkban.

Amikor azonban közölték vele a hírt, akkor “családi vészhelyzetre” hivatkozva félbehagyta a koncertet, és a magángépén azonnal Párizsba repült.

kimkardashian1
Getty Images/Pascal Le Segretain

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló