Celeb

Hogy mi?! George W. Bush és Ellen DeGeneres együtt járnak meccsre?

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.09 | 14:48

Toleranciából jeles: a liberális műsorvezető és a konzervatív ex-elnök tényleg tiszteli egymást.

Sasszemű rajongók szúrták ki, hogy Ellen DeGeneres kivel nézett a minap meccset Texasban: George W. Bush társaságában ült a lelátón, míg a Dallas Cowboys és a Green Bay Packers egymásnak feszült.

 

View this post on Instagram

 

His good luck charm #aaronrodgers @theellenshow

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Az amerikaifutball-csapatok játéka közben sokat társalgott a két híresség, mely többek szemében szálka volt. Az október 8-ai adás során a műsorvezető magyarázattal állt elő: több toleranciát és kedvességet kért a nézőktől. Igen, az övék egy unortodox barátság:

Tényleg jóban vagyok George Bush-sal. Valójában több olyan barátságot is ápolok, ahol az értékrendünk különbözik az illetővel. Mindannyian mások vagyunk, ne felejtsük ezt el.

 

View this post on Instagram

 

Getting ready for our viewing party for my wife’s brilliant Netflix special Relatable!!! Check it out!! #relatable #netflixstandup

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Bush is hasonlóan reagált: feleségével, Laurával szívesen töltenek időt Ellennel és Portia nevű nejével – a megbecsülés kölcsönös. Sajnos nem minden rajongó érte be ezzel:

Ellen, itt nem csak vélemény-különbségről van szó. Ifjabb Bush és apparátusa sokat tettek azért, hogy diszkriminálják az LGBT-törekvéseket. Nagyon méltatlan ez most, és szánalmas a magyarázkodás is.

Ellen szolgált válasszal a twitteren háborgóknak, akik nem örültek annak, ahogyan a furcsa pár együtt nevetgél a sportesemény alatt:

Felmerült többekben, hogy egy hollywoodi leszbikus liberális hogyan ül egy konzervatív republikánus elnök mellé. Mikor azt mondom, hogy legyünk kedvesek a másikkal, akkor nem csak a hasonló gondolkodásúak felé értem ezt. Hanem tényleg mindenki irányába.

Azt is elmesélte, hogy a Cowboys tulajdonosának, Jerry Jonesnak a lánya, Charlotte hívta meg őt és párját a puccos tribünre.

via GIPHY

A menő lelátó bizony menő arcokat is jelent. DeGeneres egy remek délutánt töltött az elnöki párral: a focin volt a lényeg, nem a nézeteik ütköztetésén.

Tudtam, hogy egy olyan közegbe megyek, ahol nagyon különböző emberekkel leszek együtt. Nem a politikáról beszélek. Apropó, Bush, még lógsz nekem hat dollárral a nachos-ért!

idézi a komikát a USA Today.

 

View this post on Instagram

 

Yes, that was me at the Cowboys game with @GeorgeWBush over the weekend. Here’s the whole story. *link in bio

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló