Celeb

Másnak adta ki magát a Barátok közt sztárja, de csúnyán lebukott

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.10 | 17:20

Elég kínos sztorit osztott meg a Barátok közt színésznője.

Nagy Alexandra, a Barátok közt sztárja nemrég elég furcsa gyerekkori sztorit idézett fel. A színésznő z RTL Klubon futó Édesítőben mesélte el műsorvezetőtársának, Tuka Nikinek, hogy gyerekkorában annyira utálta a nevét, hogy volt olyan eset, amikor álnévvel mutatkozott be.

„Szerintem mással is előfordult gyerekkorában, hogy szeretett volna más nevet, mert a sajátjával nem volt kibékülve. Nekem is volt ilyen időszakom gyerekként. A Jázmin névért teljesen odavoltam, nagyon szerettem volna, ha így szólítanak”

– magyarázta.

Az ominózus sztori egy nyári táborban esett meg, amire Nagy így emlékezett vissza:

„Tizennégy éves voltam, amikor egy táborban úgy mutatkoztam be egy nekem tetsző fiúnak, hogy Keleti Jázmin. A vezetéknév édesanyámé, ami szintén nagyon tetszett. Persze nem tudom az okát, hogy ezt miért is tettem, talán szerettem volna kipróbálni, hogy milyen az élet Keleti Jázminként. Már öt nap eltelt a táborból, én pedig nem mertem színt vallani, így mikor telefonszámot cseréltünk – természetesen vezetékes számunk volt akkor még – Keleti Jázminként írtam fel a telefonszámom. (…) Megcsörrent a telefon otthon, a srác felhívott és Keleti Jázmint kereste. Édesanyám nagyon jófej volt, tudta, hogy mennyire szeretem ezt a nevet, így csak hangosan utánam szólt, hogy ’Jázmin, telefon!’. A fiú csak jóval később tudta meg, hogy valójában nem is így hívnak. Ezzel a névvel még profilom is volt akkor a közösségi oldalakon, de ez már a régmúlt.”

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Érkezik a vasárnapi boltzár!
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 17.