Celeb

Intim dolgokat árult el magáról Szilágyi Liliána és párja, aki most megmutatott végre

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.11 | 16:48

Szilágyi Liliána és párja, Lengyel Zsombor a Palikék világa műsorban mondták el történetüket.

Mindketten uszodai emberek, így Liliána 2-3, míg Zsolt 4-5 éves volt, amikor a Komjáthy uszoda kismedencéjében először találkoztak. Zsombor akkor még lerázta Liliánát, de később, kiskamasz korukban újra egymásra találtak, amikor egy helyen kezdtek el úszni.

“11 éves koromban voltam egy versenyen, tisztán emlékszem, hogy a lelátón készülök, és egyszer csak meglátom Zsombort. Kettévált az ég, azonnal szerelmes lettem. Kőkemény két évem arról szólt, hogy minden nap naplót írtam arról, mennyire szeretem, mennyire vágyom rá. Aztán úgy alakította az élet, hogy Zsombor átjött abba a csapatba, ahol én úsztam. Az első edzésén már mindent tudtam, fel voltam készülve. Akkor meglátott, megvolt a találkozás, szerelem alakult ki. Itt jött a nehezítés. Az apám nem engedte, hogy találkozzunk, ahogy semmilyen kapcsolatot senkivel. Folyamatosan próbált elhívni, én próbáltam ez elől kimenni. Eltelt így jó pár év, aztán 17 éves koromban engedett el először az apám vasárnap két órányit randizni vele, de ez nem volt kielégítő, így nem alakulhatott ki semmi”

– más igényeik voltak, de később tisztult a kép.

“Közben viszont végig ott volt az életem során, minden nehézségnél. 2016-ban, amikor 20 éves lettem, és eljöttem az apámtól, felkerestem őt, megpróbáltunk kapcsolódni, de elbeszéltünk egymás mellett. Végül két és fél évvel ezelőtt, a covid első hullámánál rám írt, és azóta vagyunk egy pár”

– árulta el Liliána.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló