Celeb

Mi a francot csinál Ben Affleck ebben az interjúban?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.12 | 16:49

A Harvey Weinstein-botrány apropóján Ben Affleck is felszólalt a szexuális zaklatások ügyében, aztán a Twitteren emlékeztették rá, hogy bizony ő is keveredett már hasonló botrányba, úgyhogy csak óvatosan.

Fotó: Getty Images / Adam Bettcher

Egy 2003-as TRL interjú közben megfogta a mellét a One Tree Hill című sorozatban szereplő, akkor még csak 21 éves Hilarie Burtonnek. Affleck Twitteren kért elnézést a 14 éve történt incidensért, miután a felvétel is előkerült a dologról, azonban ez csak az egyik a hasonló történetei közül.

A színész egy évvel később, 2004-ben személyeskedett egy kanadai riporterrel az Apja lánya című filmjének promotálása közben. Vagy inkább helyett. Anne-Marie Losique a felvételen Affleck ölében ül, a színész pedig olyanokat mond a nőnek, hogy sokkal kivágottabb felsőt kellene viselnie, sőt, sokkal jobban örülne a tévécsatorna, ha topless vezetné az interjúkat.

Ennél sokkal jobban meg szoktad mutatni őket. Mi történt, mi a baj? Miért takargatod ma őket? Ezek a mellek kőkemények, olyanok, mint két hatalmas szikla

– hallható a felvételen.

Affleck akkoriban Jennifer Lopez vőlegénye volt, mégis olyanokkal fárasztja Losique-t, hogy van-e barátja, majd azzal viccelődik, hogy ha tehetné, bizonyára egész nap csak szexelne.

Azok után, hogy Affleck egy Facebook-posztban hangoztatta, hogy mérhetetlenül feldühíti, hogy Harvey Weinstein évtizedeken keresztül a hatalmát kihasználva zaklatta és manipulálta a színésznőket, enyhén érdekes, hogy pont ilyen múlttal próbál most kiállni az érintettek mellett. Rose McGowan, aki szintén vallott arról, hogy zaklatás áldozata volt, Twitteren közölte, hogy Affleck hazudik és évek óta tudott arról, hogy mi megy a színfalak mögött, mégsem tett semmit.

Mint kiderült, az interjúban szereplő Anne-Marie Losique a Hollywood Reporternek azt nyilatkozta, hogy a videó teljesen ártalmatlan, kontextusból kiragadott pillanat és egyáltalán nem élte meg zaklatásnak a történteket. Hát, ezt mindenki döntse el maga, ez a néhány perces jelenet akkor is bicskanyitogató, ha megrendezett:

Ben Affleck in his own frame

Everything you know about Affleck is wrong


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló