Celeb

Súlyos állítás látott napvilágot Vastag Csaba feleségéről

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.12 | 17:50
  • trendindex: 4

A pár szerelmét Vastag Csaba családja egyáltalán nem fogadja el, ami számos feszültség forrása.

Az embereket általában mélyen érinti, amikor olyan bántalmazó kapcsolatról hallanak, amely bár nem mindig tartalmaz fizikai erőszakot, mégis súlyos szenvedést okoz. Az efféle helyzetek kezelése rendkívül hosszú és fájdalmas folyamat, amely sok időt és lelki erőt igényel. A Nyerő Páros című műsorban Joe felesége, Csenge döntött úgy, hogy megosztja a történetét a többi versenyzővel és a televízió nézőivel.

 

Ezt követően Vastag Csaba neje, Evelin is megosztotta a saját tapasztalatait – ám akadtak, akik nem hittek neki. Mind Joe, mind Csenge úgy gondolta, hogy Vastag Csaba felesége talán stratégiai okokból, a sajnálkozás kiváltására találta ki a történetét a kamerák előtt. Ezt a gyanút a beszélgetés után is nyíltan megfogalmazták:

“Nagyon-nagyon furcsa volt az a műsírás, ami könnycsepp nélkül jött. Az is furcsa volt, hogy ha ez így volt, és igaz volt, akkor ezt az első játéknál kellett volna elmondani. Én ezt manipulációnak, játéknak, taktikának gondolom, és arra viszont ez csúnya, ha ilyennel visszaél az ember”

– tette meg Joe az igen erős kijelentést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló