Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Meglepő pucér fotók kerültek elő Natalia Oreiro-ról, a Vad angyalról

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.20 | 18:48

A 20 éve nálunk is igen népszerű Vad angyal főszereplőjét, Milagrost alakító Natalia Oreiro az argentin anyák napja alkalmából keresett elő néhány különleges fotót a fiókjából.

Argentínában az anyák napja október harmadik vasárnapjára esik, így aztán Oreiro-ék most ünnepeltek. Ebből az alaklomból a színésznő elővett pár olyan fotót, amin meztelenül szoptatja kisbabáját. A képek már nyolc évesek, a sztár kisfia már rég iskolás és esze ágában sincs szopizni, de Oreiro szívesen emlékszik erre az időszakra.

A képek amúgy a Cannes-i Filmfesztiválon készültek: ide utazott először a babával a sztár, és a vörös szőnyegről azonnal a hotelszobába sietett, hogy a kicsit megszoptassa. Gyorsan ledobta a szűk ruhát, hogy a bébi kényelmesen hozzáférhessen a cicikhez…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⁣ Fue el primer viaje como mamá de Ata. Festival de Cannes, Hotel Martinez frente a la Riviera francesa. Hice la pasada sobre la alfombra roja para la película “Infancia clandestina” y me fui corriendo antes del final porque era la hora de su “tetita”. Subí las escaleras volando con los zapatos en la mano, entré a la habitación, tiré el vestido y me senté con él…nuestro mundo se detuvo en ese instante de amor infinito. Feliz día de las madres todos los días a todas las madres. – Каннский кинофестиваль, Отель Мартинес, с видом на Французскую Ривьеру. Это было первое путешествие Аты. Я прошлась по красной дорожке, представляя фильм «Подпольное Детство», и быстро, ещё до того, как закончится мероприятие, убежала, потому что пришло время его кормить. Я поднялась по лестнице с туфлями в руках, вошла в комнату, скинула платье и села с ним… наш мир остановился в этот миг бесконечной любви. Счастливого Дня всем матерям сегодня и каждый день.

Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.