Celeb

Matthew Perry majdnem belehalt a függőségbe: ez a Jóbarátok szereplő állt végig mellette

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.22 | 14:12

Nemsokára érkezik Matthew Perry életrajzi könyve, amiben először mesél nyíltan függőségéről, ami majdnem az életébe került.

A 2000-es évek elején, amikor tombolt a Jóbarátok-őrület, a nézők nem is sejtették, hogy a kedvenc karakterüket alakító színész a poklot éli meg. Matthew Perry-nek komoly drog- és alkoholproblémái voltak, ami miatt elszigetelődött, szinte senkivel sem beszélt. Megváltozott a viselkedése, ez pedig a forgatások során is látszott.

Matthew most egy interjúban mesélt arról, hogy Jennifer Aniston volt az a csapatból, aki felismerte a helyzet súlyosságát és komolyan elbeszélgetett vele. A színész először nagyon megijedt, amikor Aniston közölte vele, hogy mindenki tudja, hogy problémái vannak, de ma már nagyon hálás neki, hogy mindig kereste és mellette állt.

Matthew Perryt a függőségei végül az intenzív osztályra sodorták, gyomor-bélrendszeri perforáció miatt két hetet volt kómában és 2 százalék esélyt adtak neki a túlélésre. 14 gyomorműtéten ment keresztül és kilenc hónapig kolosztómiás zacskóval kellett élnie. Ma már teljesen abszcinens.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Victor 🇧🇬 (@_ilyjenaniston_) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló