Celeb

#Draylor: Taylor Swift és Drake együtt van?

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.29 | 08:42

Nem csoda, hogy Swift nagy ívben ignorálta az őt ekéző Katy Perryt, fontosabb célja is lehetett Drake zsúrján.

LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 19: Recording artist Taylor Swift attends the 2014 iHeartRadio Music Festival at the MGM Grand Garden on September 19, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia)
Isaac Brekken / Getty Imagesfotó: Isaac Brekken

Legalábbis érdemes komolyan venni a szóbeszédet, ami a 26 éves amerikai énekesnő és a 30. szülinapját pont vasárnap ünnepelt kanadai rapper viszonyát illeti. A One Dance sztárját Swift 2013-as VMA óta tekinti barátjának, sőt: a rapper anyukájával is jóban van.

Hogy van valami a levegőben, arról Swift Instagramján Drake által közzé tett, beismeréssel is felérő emoji is árulkodik – hozza a Mashable.

Persze, beindultak a hobbi elemzők is: valaki szerint Tay most már csak angol pasikkal akar járni (Harry Styles, Calvin Harris és Tom Hiddleston erre a példa), de van olyan teória is, mely szerint Tay egyenesen leszbikus, és a pasik csak mutatóba kellenek neki. Míg Drake-et inkább modell csajokkal hozták legutóbb hírbe.

via GIPHY

Ezzel szemben is viszont sok ellenségük van, pár közöset is beleértve, ami nagyon össze tud egy párt kovácsolni. Plusz mindketten részesei a nagy streamelési háborúnak, ráadásul egy csapatban is játszanak: az Apple Music-hoz szerződtek.

Sőt, Swift még be is segített akkori párjának, Calvin Harrisnek írni a This Is What You Came For című dalt, melyet végül Rihanna (Drake fájdalmas exe!) kapott meg – így frappánsan visszavághatnak mindketten.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló