Celeb

Nem csitul a celebháború: Majka után Pápai Joci is keményen üzent Lakatos Márknak

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.30 | 18:18

Nem kellett sokat várni az újabb reakcióra, Pápai Joci sem hagyta szó nélkül a kritikát.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Lakatos Márk mostanában a popkultúra minden szegletét üti-vágja, legutóbb Majkát és Pápai Jocit találta be új közös daluk kapcsán.

Ezúttal Majkával törölte fel a padlót Lakatos Márk

Majka nem hagyta szó nélkül, a napokban közösségi oldalán reagált a stylist szavaira, amit aztán a Facebook gyűlöletbeszédre hivatkozva eltávolított.

Beszólt Majka Lakatos Márknak, egyből le is tiltotta a Facebook

Most Pápai Joci is kommentálta Lakatos Márk szavait. Mint írta, a szabadidejében nem akart semmi ilyesmivel foglalkozni, úgy véli nem is tartozik magyarázattal senkinek, viszont úgy látja, hogy a stylistnak “még a szeme is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztatja ez a mérhetetlen anomália”. Elmondása szerint Lakatos Márk nélkül is hatalmasat megy a dal és a hallgatók átérzik azt, amit Majka és Pápai Joci az alkotás közben érzett.

Mielőtt még begyűjtenél egy agyvérzést, elmesélek egy történetet, amihez amúgy semmi közöd nincs, de most a tisztánlátás miatt mégis így döntöttem
– fogalmazott az énekes.
Kb. 10 évvel ezelőtt a testvérem(aki egy kiváló muzsikus), írt egy gyönyörű gitárdallamot, ami
részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket,(akkordokat,dallamokat,ritmizációt) stílusjegyeket tartalmazott, részben pedig mai romantikus elemeket. Ezt én akkor nemes egyszerűséggel elneveztem barokk témának. Na ez a gitártéma, elejétől a végéig szerepel a dalban, ez képezi a dal gerincét, de nekem borzasztóan értékes elem a testvéri vonatkozása miatt is.Nagyon becses kincs ez nekem! Ezek a dolgok,érzések inspiráltak a megírásban. Emiatt “Barokk” a címe……….!!!!!
– tette hozzá.
Pápai Joci szerint Lakatos Márktól nem várható el, hogy kihallja ezeket az akkordokat, tekintve, hogy nem zenész. Úgy gondolja, ha egyébként nem lenne ott, csak inspirálta volna a dalt, az is magyarázat lenne, de ahhoz sem lenne semmi köze a stylistnak. Az énekes úgy látja, hogy Lakatos “véleménynek csúfolt kötekedése”, enyhén BAROKK-os túlzásba ment át , ezért kénytelen ezt tisztába tenni.
Abba már bele sem kezdek, hogy éppen azt a dalt akarod MEGTAPOSNI KÉT LÁBBAL, ami sok embernek erőt és hitet ad, de a Benned lévő keserűségtől, önteltségtől ezt már észre sem veszed… Részemről én befejezettnek tekintem ezt az egészet, de leginkább méltatlannak!

– zárta bejegyzését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló