Celeb

Vilmos herceg is átesett a covidon – súlyos tüneteket produkált

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.03 | 09:48

Nem szerette volna, hogy bárki tudomást szerezzen betegségéről.

A The Sun és a BBC a Kensington-palotának – Vilmos londoni rezidenciájának és hivatalának – illetékesét idézve arról számolt be hétfőn, hogy a 38 éves herceg áprilisban betegedett meg és meglehetősen komoly tünetei is voltak.

Vilmos azért nem hozta annak idején nyilvánosságra betegségét, mert úgy gondolta, hogy “voltak ennél fontosabb dolgok is az országban”, és nem akart senkinek aggodalmat okozni. Mint kiderült, volt olyan időszak, amikor nehezen kapott levegőt, ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy minden a normális kerékvágásban maradjon körülötte, és bár egy hétig pihent, telefonon, illetve videókapcsolaton maradéktalanul eleget tett hivatalos programjainak. Vilmos nem ment kórházba sem, vidéki rezidenciáján, a kelet-angliai Anmer Hallban lábadozott, eleget téve a kormányzati rendelkezések által előírt elkülönítési kötelemnek.

Nem sokkal korábban, március végén Károly herceg szervezetében is kimutatták a koronavírust, de a 72. életévében járó trónörökösnek csak enyhe tünetei voltak és a skóciai rezidenciáján töltött egyheti elkülönítés után felépült.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló