Celeb

Majka durván kiakadt: Fegyvert kéne fogjak, és elindulni megölni valakit

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.06 | 11:18

Újabb hosszú posztban fogalmazta meg gondolatait, ezúttal azonban úgy tűnik sokan egyetértettek vele. Cikkünk megírásakor a megosztások száma 600 fölött jár, és több mint 11 ezer kedvelést kapott a bejegyzésére.

Mint írja, akörül jártak a gondolatai, mi kell ahhoz, hogy az emberek “a normális életüket feladva, házukat, egzisztenciájukat, családjukat hátrahagyva , elinduljanak egy háborúba, ahol miután egymást halomra ölték, testileg lelkileg megrogyva visszatérjenek szétrombolt otthonukba”?

TV2

Milliárdos üzletemberek, politikusnak kikiáltott, törtető, mélyzsebű bűnözők által irányított hazugságokért harcolni, amikre majd a történelem úgy emlékszik, ahogy az éppen regnáló rendszernek fekszik

– fogalmazott Majka.

Arra is kitért, vajon ki mondja meg ki az ellenség? Mint írja, az ő ellensége azaz ember, aki a gyengét bántja, aki az erejét kihasználva érvényesíti érdekeit mások kárára.

Ki az aki a katonai vezetőkön kívül elhiszi, hogy a háború megoldás bármire is? Fegyvert kéne fogjak, és elindulni megölni valakit, akiről azt se tudom mit gondol a világról? Aki valakinek a fia, az apja, a testvére. (?)

– tette fel a költői kérdést.

Majka szerint nincs azaz Isten, hogy egy olyan ideológiáért szálljon harcba, amivel nem ért egyet. Neki ne mondja senki, hogy egy egész nép az ellensége.

Nekem ne mondja senki, hogy valaki el akar tőlem venni valamit, amiből eddig másnak volt anyagi haszna, és sosem volt az enyém.

Úgy érzi, egyre közelebb vagyunk egy olyan eseményhez, ami a mostani civilizációnkat eltörölné a föld színéről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló