Celeb

Stallone lányai lesznek a 2017-es Miss Golden Globe-ok

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.12 | 06:16

Sylvester Stallonénak három lánya van, akik nemcsak okosak, jó sportolók, de nagyon szépek is. És jövőre még az egyik legfontosabb filmes esemény reflektorfényében is ott állhatnak majd.

73rd Annual Golden Globe Awards - Press Room
Fotó: Mark Davis / Getty

A Golden Globe Awardson általában sztárok gyermekei töltik be a díjak átadásában segédkező Miss Golden Globe szerepét. A 2017-es Golden Globe kiassszonyai pedig Sylvester Stallone lányai lesznek, a 14 éves Scarlet, a 18 éves Sistine és 20 éves nővérük, Sophia. A lányok nemcsak ülnek apjuk babérjain, Sisitine előtt elég komoly modell karrier áll, és tesói is kiválóak mind a tanulásban, mind a sportokban.

A három grácia: Sistine, Sophia és Scarlet


Ez lesz az első alkalom, hogy egyszerre három Miss Golden Globe lép majd színpadra, Sly legnagyobb büszkeségére. Egyébként Stallone tavaly a legjobb férfi mellékszereplőért járó díjat kapta meg a Creed című filmben nyújtott alakításával. A Creedben a már idős, beteg Rockyt alakítja, aki egykori ősellensége, majd jó barátja, Apollo Creed törvénytelen fiát veszi szárnyai alá.

A Golden Globe-gálát 2017. január 8-án rendezik meg a hollywoodi Beverly Hilton Hotelben, a műsor házigazdája Jimmy Fallon lesz.

Ja, és azt hallottad, hogy lesz új Rambo film? Yay!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Elhunyt Sandra Day O’Connor
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 02.