Celeb

Kezdődik, Tekashi69 máris rács mögé került, kemény arcok közé

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.21 | 09:21

Nem elit cellát kapott a rapper, ki is borult rendesen.

Minden előzetes várakozása ellenére Tekashi69 nem részesült különleges bánásmódban. A következő meghallgatásáig gyakorlatilag mélyvízbe dobták, mikor is egy olyan fogdába került, ahol a társadalom minden rétege képviselteti magát.

 

View this post on Instagram

 

GOD IS GOOD GOD IS… GOOD!

A post shared by NOVEMBER 23RD (@6ix9ine) on

Daniel Hernandez jelenleg a brooklyni Metropolitan Fogda vendégszeretetét élvezi, és ez ellen a dúsgazdag rapper ügyvédje sem tehet semmit. Pedig Lance Lazzaro szerint egy hírességnek bizony járna az elkülönítő. Az MDC becenevű kaptár igencsak brutális hírben áll, ahol az extrém veszélyes, erőszakos és szökésre hajlamos elkövetőket tartják lakat alatt.

6ix9ine viszont a saját bűntársai számára is célponttá vált, akiket különböző vádakkal illetett, a  nyilvánosság színe előtt.

via GIPHY

Michael Longyear ügyész szerint Tekashi odakint annak volt kitéve, hogy valaki az életére törjön, akár még le is lőhetnék ellenlábasai, ezért vitették be a szigorúan őrzött intézménybe. Kiderült, hogy Hernandez, ha rajta múlna, inkább egy látogatást tett volna egy connecticuti kaszinóba, de fenyegetve érezte magát, és az út során ártatlanok életét is veszélybe sodorta volna. Így, hogy hűvösre tették, valahol mindenki jól jár, és ezt még Lazzaro is elismeri. A következő meghallgatásig el kell viselnie a zord körülményeket a hat bűncselekménnyel is vádolt, 22 éves rappernek – teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.