Celeb

Elég durva, amit Berki Mazsi kap azért, mert élőben lett covidos!

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.25 | 14:18

A követők több ponton is felháborítónak tartják a posztját.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Berki felesége nem csak szült, hanem covidos is lett élőben, ezt azonban a kommentelők közül nem mindenki fogadta, hmmm… pozitívan.

“Ezt egy kicsit felháborítónak találom ! Mi nem ilyen pozitívak voltunk hogy még fotózkodjunk is .. ami most lejátszódott a fejemben jobb ha le sem írom…”

– akadt ki egy user.

“Felháborító, hogy kéthetes babával utazgatsz a dédihez, de csak azért tesztelsz, mert fizetnek érte egy vödört pénzt. Ha nem fizetnének, mindegy volna, ki hal meg miattad?”

– kontrázott rá egy másik követő.

“Jó hogy téged a reklám miatt ingyen teszteltek. Ha nem kerülne ennyibe a teszt, hetente tesztelné magát az ország és nem lenne ennyi beteg. Felelősségtudatosság? Vigyázzunk egymásra? Gondolkozz már miről beszélsz? Nem mindenki tud a nagyi látogatása előtt “beugrani” egy tesztre☝szállj le a földre és nézz körül kicsit. Jobbulást”

– fogalmazott egy kommentelő.

Más azt kritizálta, hogy kéthetes baba mellől ennyit mászkál:

“Azért hívják a 6 hetet gyermekágyi időszaknak, mert anya és a baba otthon vannak összeszoknak. Nem fogadnak látogatókat, kimennek a természetbe sétálni minimális emberrel találkozva normál esetben is most Covid időszakban pláne….. Persze apa, tesó is haza hozhatja, de nem megyünk 5. nap szopi melltartót vásárolni meg kitudja. Bocsánat a véleményemért.”

Mazsi élőzést is ígért a covid-tünetekről, de az végül egyelőre elmaradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló