Celeb

Chris Pratt most nem viccel, a nevében egy potenciális perverz garázdálkodik

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 10:41

A 38 éves színész rajongóinak adatait akarja a neten kicsalni egy szélhámos.

A Marvel sztárja, Chris Pratt mostanában nehéz időket él; valaki a nevében próbál személyes adatokat kicsalni a weben. Az esetet így kommentálta Instagramon:

Mélységesen elítélem ezt a viselkedést. Meg fogom találni, ki vetemedett ilyesmire, és megszűntetem a hozzáférését. Legszívesebben behúznék neki egyet az arcába. Hallod, te csaló? Állj le!

PERVY DUDE ALERT!!! (Not a joke) It’s confirmed: somebody is trying to pretend to be me on Facebook (and maybe other social media platforms) apparently hitting on a lot of different female fans, trying to get their numbers and who knows what else. I’m not joking. Please know, I find this behavior reprehensible. If I find out who it is I’ll have their account shut down and seriously would like to punch them right in the GD mouth. You hear that imposter!? Stop. My message to any fans who are contacted by someone claiming to be Chris Pratt: Look for the BLUE “VERIFIED” CHECKMARK next to the name. If there is no checkmark by my name that person is an imposter. I’m sorry. Tell your siblings. Educate our young ones. It’s probably mostly kids who would fall for this. Makes me sick. It terrifies me to think someone could be hurt, their feelings or much worse, by this imposter/potential predator. I’ve had many, many people tell me about this. It’s not an isolated incident. If anyone is in contact with this person block them immediately. If it’s you doing it, I’m warning you. Stop right now or you will@be very unhappy with the outcome. Go find Jesus. ? praying for you.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

A Galaxis őrzőinek kulcsembere azt javasolja, hogy amíg az ügy nem oldódik meg, addig a rajongók a kék kis pipát figyeljék a nagyobb közösségi oldalakon, amely az adott profil hitelességét szavatolja.

Mondd el a barátaidnak, hívd fel erre a fiatalabbak figyelmét is. Sajnos sok gyerek bedőlhet a csalónak. Rosszul vagyok ettől. Főleg, ha belegondolok, hogy bármelyikük sérülhet, érzelmileg, vagy egyéb módon. Mi van, ha az illető egy ragadozó? Sok ilyen történetről van tudomásom. Nem egyedi esetek ezek, sajnos. Ha kapcsolatba léptél ezzel az imposztorral, azonnal blokkold!

A Stuff megemlíti, hogy a civilben apuka Prattnek van pár keresetlen szava a virtuális személyazonosságával visszaélő csaló számára is:

Ha te vagy az, aki ezt csinálod, most figyelmeztetlek, hogy gyorsan hagyd abba! Nagyon megbánod, ha nem állsz le. Menj és találd meg Jézust, ezért imádkozok!

Az imával sem tréfált, a hite komoly támaszt jelent számára a mostani nehéz időkben: Anna Faris és Chris Pratt most már hivatalosan is külön utakon folytatják.

A színész házaspár öt hónapja költözött külön, és újra pedig már nem próbálták meg helyreállítani a kapcsolatukat. Nyolc év házasságuk gyümölcse az ötéves Jack, aki felett közös szülői felügyeletet fognak gyakorolni. Még 2007-ben találkoztak, a Take Me Home Tonight forgatásán, majd egy évre rá lettek jegyesek, aztán házasságot is kötöttek 2009 nyarán.

A Mom színésznője jelenleg a 47 éves filmes szakember, Michael Barrett oldalán mutatkozik, számol be a DNA.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló