Celeb

Miközben R. Kelly turnén volt, csontüresre rámolták ki mindkét atlantai házát

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 11:38

Klasszikus szopó helyzet. Viszont a rendőrség már nyomon van, ám még így is kétséges, hogy minden kacat megkerül.

R Kelly előad az idei GRAMMY Awards-on. Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images.

Egyébként se túl szívderítő hírt kapni arról, hogy kiraboltak, de amikor az ember turnén van, különösen idegörlő lehet. Hogy lehet így koncentrálni? Hogyan lehet így rendesen lenyomni a showt? Persze egy olyan profinak, mint R Kelly (tud valaki mondani tőle még egy akkora slágert, mint az I Believe I Can Fly?), lehet, hogy meg sem kottyan a dolog, bár az ellopott tárgyak között szerepel egy gyémántokkal bevont kapucnis is, ami egy rapper számára minden bizonnyal nagy kincs.

Na de mi történt pontosan? Mit mondanak a zsaruk?

Chris Byers helyi rendőrfőkapitány tájékoztatta a közvéleményt. Még november legvégén kaptak egy hívást egy nőtől, aki kölcsönkapta  popsztár egyik házát, amíg az távol volt. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy ki kéne szállniuk, mert a ház tök üres. Erre ki is ment a rendőrség. A tolvajok vittek mindent, ami mozdítható volt: tévéket, ruhákat, bútorokat. R Kelly szomszédjai később elmondták, hogy láttak ugyan kamionokat a két ház mellett, amiket épp megpakoltak, de amikor megkérdezték tőlük, hogy mit csinálnak, azt a választ kapták, hogy R. Kelly költözik, otthagyja Atlantát és átteszi székhelyét Chicago-ba, ők pedig a költöztetők.

A tettesek egyelőre nincsenek meg, bár gyanúsítanak már egy Alfonso Walker nevű férfit, akinek azonban egyelőre nem akadtak a nyomára. Az elrabolt tárgyak nagy része sincs meg, csupán egyetlen vevőre találtak meg, aki 6 ezer dollárt csengetett ki R. Kelly hálószobájának összes tartozékáért cserébe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló