Celeb

Végre kiderült: ezért szakított a milliárdos magyar Nagy ő és a műsor nyertese

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.07 | 09:48

A Nagy Ő győztese, Hajnal Betti már évek óta álmodozott arról, hogy Jákob Zolival összejönnek, ellenére a műsor után csak néhány hónapig jártak. De vajon miért?

Jákob Zoltán

A valóságshowhőes műkörmös a Story magazinnak tárta fel az igazságot:

“Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek. Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, (…) csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani”

– árulta el a nő, aki épp emiatt az anyagi függetlenség és szakmai elhivatottság miatt vált Jákob kedvencévé a mezőnyben.

“Hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez. (…) Ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk”

– tette hozzá.

A lap ezután magát Jákobot is megkérdezte a szakítás okairól:

“Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét”

– fejtette ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Story magazin (@story_sztarmagazin) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.