Celeb

Cardi B nigériai árvaházban – és sztriptízbárban is – jótékonykodott

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.09 | 10:18

Éppen első afrikai útját abszolválja a rappercsaj.

Cardi B élete első afrikai útján sok vidám dolog is történik, de a rappernőt nem hagyja érintetlenül az a szegénység sem, amit a kontinensen járva megtapasztal. A minap Nigériából jelentkezett be, ahol a fővárosi, The Lion’s Village nevű árvaházat látogatta meg. A nehéz sorsú lagosi gyerekeknek hatalmas csomagokkal kedveskedett, melyeket egy helyi üzletben szerzett be.

December 7-én egyébként a Livespot X fesztiválon lépett fel a híresség, majd indult tovább Ghánába.

Muszáj köszönetet mondanom a srácokat ellátó, itteni hölgyeknek és uraknak, akik rengeteg törődést és védelmet biztosítanak, hogy egy jobb sors és jövő várjon ezekre a fiatalokra. Minden emberi élet fontos!

írta a közös fotó mellé a Grammy-díjas bronxi sztár, aki Amerikában is szóvá tette már a kevésbé szerencsések körülményeivel kapcsolatos nézeteit, melyek leginkább Bernie Sanders világképére rímelnek.

 

View this post on Instagram

 

Nights in Nigeria 🇳🇬 @Fashionnova

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on


A színészi pályába is belekóstoló rappercsaj Lagoszban nem csak kiskorúakkal foglalkozott: a vizitet megelőző éjjel beugrott egy sztriptízbárba is, hogy az ott dolgozó lányokat anyagilag megtámogassa – teszi hozzá az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló