Celeb

Rácz Jenő egyből lesokkolta a feleségét, miután szült

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.13 | 13:48

Közölte vele, hogy költözés lesz.

Kép: RTL

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a Story magazinnak adott interjút. Ebben mondta el, hogy első gyerekük születésekor vágtak bele a költözésbe, felújítási munkálatokba, amit akkor nem túl nagy örömmel fogadott – írja a 24.hu.

Emlékszem, a szülés másnapján Jenő azzal állított be, hogy »Megvan az új házunk, költözünk!«. Természetesen együtt választottuk ki, előtte ezerszer átbeszéltük, de abban maradtunk, hogy nem sietjük el sem a házvásárlást, sem a költözést, hiszen épp akkor lett egy kisbabánk. Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni.

Az influenszer úgy fogalmaz, a kapcsolatukat többször próba elé állította a felújítás, persze válás nem merült fel egyszer sem.

Kis túlzással, ahogy kitettem a lábam a kórházból, elkezdtük az átépítést. Azt szokták mondani, még jó házasság is rá tud menni a felújításra, és noha nálunk nem merült fel a válás, mint opció, de azért volt, hogy összeszólalkoztunk, és akkor nem finoman fogalmaztam.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.