Celeb

Zalatnay Cini: “Mami, nemsokára találkozunk”

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.18 | 15:18
  • trendindex: 5

Az énekesnő 75. születésnapja alkalmából kendőzetlenül őszinte interjút adott a Borsnak.

Az énekesnő úgy érzi, vannak pozitívumai és negatívumai is annak, hogy megélte ezt a csodás kort. Úgy véli, ha az ember 75 lesz, akkor már benne van a lelkében az a sok ember, akit elvesztett. Ő is elgondolkozott már azon, hogy mennyien hagyták már itt, ennek ellenére próbál pozitívan hozzáállni ahhoz, hogy milyen szép dolog megélni ezt a kort.

Fotó: TV2

Mint mondta, sokszor úgy érezzük, felesleges aggódni a jövőn, mert “miénk az egész világ”. Ezt mára már ő is másképp látja.

Nem félek a haláltól, de 75 éves vagyok.

– fogalmazott Zalatnay Cini.

Lassan sajnos ideje elkezdenem azon gondolkodni, hogy mégis mi vár rám az út végén. Boldog vagyok az életem miatt, nincs mit megbánnom. Néha azon kapom magam, hogy ülök az ágyon és azt gondolom, hogy édesanyámmal beszélgetek és annyit mondok neki, hogy mami, nemsokára találkozunk

A legropogósabb csülköt keresed? Nézz bele a videónkba!

– tette hozzá. Születésnapja megünnepléséről azt mondta, terveztek egy jubileumi Aréna koncertet, de ez sajnos a következő évre tolódik. Egy kellemes házibuli keretei között koccintottak a barátokkal, de elszomorította az a tény, hogy vannak szerettei, akik sajnos már nem vehettek részt a jeles napon.

Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék azokra az emberekre, akik már itt hagytak engem. Azonban szerintem ez nem egy rossz dolog, ezek az emberek úgy maradnak valóságosak, hogy emlékszünk rájuk és gondolunk rájuk. Mindenesetre nagyon várom már, hogy jövőre megmutassuk mindenkinek, hogy igaz a mondás; „Öreg ember, nem vén ember”.

Továbbra is az a célja, hogy hogy szórakoztassa, és tomboltassa a közönségét.

Egy pillanatig se higgye senki, hogy fogom magam és leteszem a lantot.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló