Celeb

Khloe Kardashian kivárt a gólyahírrel, de így is felrobbantotta a közösségi médiát

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.21 | 09:46

A reality-sztár most erősítette meg várandósságát Instagramon, innentől tényleg hivatalos az info.

Az Instagramon szerdán tett közzé egy fotót szépen kerekedő hasáról Khloe Kardashian, ahol párjával együtt ölelik gömbölyödő pocakját. A kommentje is hasonlóan érzelemgazdag:

A legnagyobb álmom vált valóra most – kisbabánk lesz! Türelmesen vártam, és bíztam abban, hogy Isten megadja a gyermeket. Még mindig hihetetlen, hogy a szerelmünk által egy új élet jöhetett létre. Köszönöm Tristan, hogy Királynőként bánsz velem, és hogy anyává tettél!

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can’t believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you’ve been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we’ve been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it’s the best bundle of feelings I’ve ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A 33 éves celeb a 26 éves kosárlabdázótól, Tristan Thompsontól fogant, akinek már van egy egyéves fia egy korábbi kapcsolatából. Khloe arra is kitér, miért nem verték hamarabb nagy dobra a gólyahírt:

Magunk akartuk kiélvezni az első, értékes perceket. Most hálás, izgatott, ideges, ijedt és túlcsordulóan boldog is vagyok egyszerre. Sosem éreztem még magam ennyire élőnek!

Khloe sorstársakra is akadt a családjában: nővére, Kim béranya által vállalt harmadik babát; féltestvére, Kylie Jenner szintén elsőzik.

A USA Today beszámolója szerint fél óra alatt több, mint egymillióan lájkolták bejelentését, így megérte kivárni az információval.

Eddig Khloe sok időt töltött azzal, hogy a kismama-pocakját látni vélő kommentelőket kiradírozta profiljáról. Most ennek már nincs is jelentősége. Viszont a gratulációk özöne mellett vitriolos megjegyzések is becsúsznak, főleg Twitteren.

Van, aki Kimen élcelődik, más a kedvenc sorozatát is otthagyta a hír hallatán.

GIFek gyűlnek, mindenféle popkulturális utalásokkal…

…aszerint, ki-ki hogyan dolgozza fel a klán bővülését.

Az összkép azért persze, hogy pozitív.

Van, aki szerint a legjobban Morgan Freeman tudná narrálni az eseményeket.

Khloe már 2014-ben is kifakadt: mintha hat éve azt éreztetnék vele, hogy csak nem terhes? Ezzel a súlyára célozgattak, ami nem esett jól neki. Úgy volt vele, hogy a pletykák egyszer még be is jöhetnek. És tessék: egy októberi fotó is előkerült, ahol már a pocakra tévedt a híresség keze.

A legbeszédesebb azonban a szupernagyi posztja volt: Kris Jenner előrelátóan minden unokájának – még a pocaklakóknak is – vett pizsamát. Hat, plusz három ünnepi mintás kollekció, ez ám a beismerés!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló