Celeb

Most akkor Kylie Jenner is terhes, vagy mégsem?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.13 | 10:47

A pletykát még mindig nem erősítették meg, viszont a nyomok egyre gyanúsabbak.

Kylie Jenner is beállt volna a Kardashian-klán babyboomjába? A Bustle utánajárt, mi lehet igaz az egészből, a mindössze húszéves modell legutóbbi, közösségi médiában köröző képeit alapul véve.

Bár még hivatalosan nem került bejelentésre, de mióta felröppent a hír, hogy Kendall Jenner húga is babát várna, azóta a rajongók árgus szemekkel vizslatják a fotókat, főleg amelyek a hölgy tökéletes pocakját mutatják; vagy más, olyan jelet keresnek, ami arra utalhat, hogy változás állt be az életébe.

Jenner tisztában van vele, hogy amit kifelé kommunikál, az igencsak megmozgatja követői fantáziáját. Például itt ez a bő férfiinges kép, ami egy beismerő vallomással is felér, bár ez még nem „a” hivatalos férj-ing.

Sasha’s Shirt ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kék telefontokot villantott, nem pedig rózsaszínt. Fiút szeretne, vagy már tudja is, hogy ki bújik meg a méhében?

??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Olyan fotókat is felrakott, amelyeken közszemlére teszi a hasát: a régieken a teljes pocakot villantja, az újabbakon inkább csak részleteket enged láttatni. Előtte-utána képpárok volnának? Így dolgozza fel a másállapotot?

throwback ? Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ez az augusztus végi fénykép, ahol véletlenül ott felejti a kezét, eléggé gyanús. Nálunk a „bekapta a legyet” mondásra rímel ez az Amerikában megszokott, sütős hasonlat: mintha Kim, Khloé és az ő története kerekedne ki ebből a Twitteres posztból…

Tavaly már megpendítette a Keeping Up With The Kardashians egyik adásában, hogy 25 éves kora előtt szeretne szülni. Most augusztusban vissza is kanyarodott a kérdésre:

Igenis szeretnék gyereket. Mégis ki az, aki nem akarna srácokat?

yesterday was cute. hope you had the happiest of birthdays Jordy. Love you forever ever and beyond..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nos, rengetegen elvannak utódok nélkül, de az ő jövőképe mindenesetre a szaporulat körül forog. Szóval, ha élesedik a dolog, akkor biztosan hivatalos bejelentést is fog tenni, és töménytelen kép is kikerül majd kerekedő idomairól.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló