Celeb

Meghan Markle ún. férj-inget visel, ami felér egy beismerő vallomással

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.27 | 11:46

Ezt is megértük, Harry hercegék ráfordulnak a felvállalt kapcsolatra.

Bő egy éve jár a Suits sztárja a brit herceggel, és végre nyilvánosan is elkezdtek együtt mutatkozni – írja a People.

A Harry által életre hívott, Invictus Games nevű, paralimpiai esemény szombaton lezajlott, torontói megnyitóján jelent meg együtt a szerelmespár. Illetve másnap, szeptember 24-én egy kerekesszékes teniszmérkőzést is megtekintettek.

Kéz a kézben érkeztek, ráadásul a 36 éves amerikai színésznő fehér ingjével egy ruhakódot is felvállalt, mely üzenetet a People fel is tár: Misha Nonoo tervező „Husband Shirt”-jét (férj-ing) viselte, amely felsőruha potom 185 dollárba kerül (47 ezer forint). Ha valaki ilyesmi beismerő göncre vágyik, az gazdaságosabb kiadásban a Nordstrom megszólalásig hasonlító verzióját rendelheti meg, mindössze 49 dollárért (13 ezer forint).

Markle rojtos farmerje sem volt olcsó – ezt a Denim modellt 205 dollárért árulják. A Katalin hercegnéhez képest jóval lezserebb Meghan barna Everlane bőrtáskája sem vészes: 165 zöldhasút kérnek érte. Angelina Jolie is ezt a tengerentúli márkát preferálja egyébként. A cipő már húzósabb: a Sarah Flint által tervezett, Nathalie stílusú lábbeli 495 dolcsi (126 ezer forint), amihez képest majdnem feleannyiba kerül a 225 dolláros Finlay napszemüveg.

A megnyitóra jobban kicsípte magát, elsősorban kanadai holmikat választott – az Aritza bíbor ruháját öltötte magára, hozzá a Mackage színben passzentos bőrdzsekijét vette fel (ez utóbbi 690 dollár, azaz 176 ezer forint).

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Csobot Adél odavan az exért
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.