Bulvár

“Szerelmesek vagyunk, ez a mi időnk” – Meghan Markle Harry hercegről

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.06 | 15:39

A Suits sorozatból ismert színésznő most előszőr nyíltan beszélt Harry hercegről a Vanity Fair magazinnak.

A színésznő a lap legfrissebb számának beszélt a herceghez fűzött érzelmeiről és arról, hogy mennyire nehéz a körülöttük zajló hatalmas felhajtás. Mindez azért is fontos, mert az elmúlt időszakban a pár távolt tartotta magát a nagy nyilvánossággal, csak nagyon ritkán jelentek meg együtt protokolláris eseményeken, és próbáltak mindent megtenni, hogy a lesifotók ne találják meg őket. A színésznő eddig nem is beszélt a kapcsolatukról, de most a Vanity Fair riporterének kivételt tett.

Meghan Markle elmondta, hogy nagyon boldogok így ketten, és szerelmesek egymásba. Hozzátette azt is, hogy  egyszer eljön majd az idő, amikor majd a nyilvánosság előtt mutatkoznak, és történeteket mesélnek majd.

Egyelőre mindenkinek meg kell értenie, hogy ez a mi időnk. Az teszi az egészet különlegessé, hogy ez csak a miénk. De nagyon boldogok vagyunk, és én imádom a love story-kat.

Harry herceg barátnője mesélt arról is, hogy vannak olyan napok, amikor elég nehéz megküzdeni az ismertséggel, és azzal, hogy ilyen nagy a felhajtás körülöttük. Az újságnak arról is beszélt, hogy ő semmit sem változott, ugyanaz az ember maradt, mint aki volt.

Már hat hónapja jártunk Harry és én, amikor nyilvánosságra került a kapcsolatunk, és ez alatt én rendesen dolgoztam, munkába jártam. Miután kiderült, hogy együtt vagyunk, szinte minden megváltozott, és teljesen más lett az emberek megítélése rólam.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló