Celeb

Michael Jackson zaklatási perének ezennel vége

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.21 | 13:16

A koreográfus jóval a Popkirály halála után dobta be a molesztálási ügyet.

Elutasításra került kedden Wade Robson keresete, melyet még 2013-ban nyújtott be a Michael Jackson hagyatékának kezelője ellen, azt állítva, hogy kiskorúként az énekes szexuálisan közeledett hozzá.

A beadvány keletkeztekor Robson már harminc éves volt, és összefoglalta, hogy ötéves korában ismerte meg Jacksont, egy ausztrál tehetségkutató megnyerése után. Két évvel később a popsztár meghívta őt és családját a Neverland Ranch nevű farmjára, ahol megkezdődött a bántalmazás. Jackson ágyában is aludt, és tartott a viszony egészen 14 éves koráig. Később a fiút tanúként meghallgatták Jason Chandler ügyében, aki akkor azt mondta fel, amit sugalmaztak neki, írja a Vulture.

Az elhunyt énekes hagyatékának egyik kezelője sem tehető felelőssé a történtekért, sem a MJJ Productions, sem az MJJ Ventures, sőt

Kínos és szánalmas próbálkozás

az ügyész szerint a vádaskodás, ha egyáltalán történt is erőszak. A cégek elődje még életében sem szólt bele Jackson döntéseibe, vágyaiba, nem őrizte lépteit.

A bírói döntést az örökösök örömmel üdvözölték, Robson képviselete viszont felháborodásának adott hangot:

Nem értünk egyet az eredménnyel, szerintünk veszélyes precedens született, mely az állam gyermekeit bajba sodorhatja. Az ellen is tiltakozunk, hogy a hollywoodi jogászok a megfélemlítés és a fenyegetés eszközeihez nyúlnak.

idézi Vince Finaldit az E! magazin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.