Celeb

Alekosz szerint még mindig vonzódnak egymáshoz Orosz Barbarával

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.23 | 17:48

Az egykori Valóvilág-játékos szinte mindennapra tartogat valami meglepetést. December elején a munkásosztályt találta be, most pedig meglehetősen sajátos módját választotta annak, hogy sok boldogságot kívánjon Orosz Barbarának.

Orosz Barbara néhány órája árulta el, hogy szerelme megkérte a kezét.

Alekosz kapott is az alkalmon, a Blikkhez eljuttatott levelében kívánt sok boldogságot Barbarának, emellett pedig egy három évvel ezelőtti közös történetüket is felelevenítette, amely úgy tűnik, rendkívül mély nyomot hagyott Alekoszban – írja a Blikk.hu.

Elmondása szerint, akkora gyémántgyűrűt, mint amekkora Orosz Barbara kezét díszíti, ő egyelőre biztos nem tudott volna vásárolni neki.

A Smaragd Románcában láttam ekkorát. Viszont az a kémia, ami a Szent István körúton Rudolf Péter kollégám háza előtt játszódott le közöttünk nagyjából három éve, az biztosan nem múlt el benne nyomtalanul. Bennem sem.

Hozzátette:

Szivarozva andalogtam a Vígszínház előtt, amikor szembejött velem, rámnézett, kicsit lelassított, elmosolyodott, lesütötte a szemét, és továbbállt. Engem megérintett ez a jelenet, ráírtam facebookon, elolvasta, de nem válaszolt.

Alekosz megjegyezte, látatlanban úgy véli, vele jobban járt volna, mivel “köztudottan a magafajta jónők a kidolgozott testű férfiakra buknak, akinek pedig annyi pénze van, hogy ekkora gyémántot vásároljon neki, annak nincs ideje gyúrni”.

Boldog karácsonyt és sok boldogságot kívánok nekik. Ha elmennek nászútra, a Mokkában szívesen kisegítem

– fogalmazott Alekosz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló