Celeb

Berki Mazsi kétes érzelmekkel néz az ünnepek elé

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.23 | 10:48

Mazsi az ünnepekről beszélt.

Borsonline készített interjút Berki Mazsival, akinek ez lesz az első karácsonya Berki Krisztián nélkül. Az özvegy megfogadta, hogy szeretne minden percet kihasználni, amit a kislányával együtt tölthet.

Tavaly volt az első közös karácsony a kislányommal, ő volt számunkra az igazi ajándék

– mondta a Bors megkeresésére, Berki Mazsi, aki így folytatta:

Az idén ez annyiban lesz más, hogy Emma most már jobban megérti a dolgokat, nagyon tetszik neki a karácsonyfa, a fények, a világító szarvas a csillag… Úgy gondolom, hogy jobban meg tudja majd élni az ünnepet, aminek nagyon örülök. Csak arra kell vigyázni, hogy a gömbök fent maradjanak a fán mert nagyon szeret pakolni…

– tette hozzá nevetve Mazsi.

Az özvegy szűk családi körben tölti majd a szeretet ünnepét, ahol eddig számára ismeretlen feladatok várnak rá.

Örömteli várakozás, keserédes boldogság van a szívemben az ünnepet illetően, a karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez. Az asztalra sokféle étel kerül majd, megpróbálok egy nagyon finom kocsonyát készíteni, lesz emellett halászlé, sütök libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát, kolbászt… Édesanyám hoz töltöttkáposztát. A desszert almás pite, mákos pite és bejgli lesz. Csak győzzük megenni!

– tette hozzá.

Talán furcsa lesz ezt hallani, de egyfajta nyugodt melegség van most bennem

– folytatta Mazsi.

Elmondása szerint az idei karácsonyt egészen másképp szervezte, mint a tavalyit. Mint mondta, az elmúlt évben nagyon sokat dolgozott karácsony előtt, ezért nem tudta úgy megélni az ünnepet, a kislányával töltött perceket, ahogy azt szerette volna. Idén megfogadta, hogy másképp lesz és többé nem esik ebbe a hibába, hiszen a gyermekük nem lesz kisebb és nem szeretné elvesztegetni azokat az időket, amiket közösen tölthetnek.

Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén.

A Bors arról is kérdezte, milyen érzések vannak benne Krisztián elvesztésével kapcsolatban.

Őszintén? Nagyon sok és sokféle érzés kavarog bennem. Talán érthető is, az én helyzetemben. Hogy pontosan mit érzek, azt viszont szeretném megtartani magamnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló