Celeb

Pierce Brosnan olyat tett egy kirándulás során, ami miatt felelnie kell

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.29 | 19:18

Bíróság elé áll januárban a népszerű színész.

US actor Pierce Brosnan arrives for the Hollywood Foreign Press Association and The Hollywood Reporter Celebration of the 2020 Golden Globe Awards Season and Unveiling of the Golden Globe Ambassadors in West Hollywood, California on November 14, 2019. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Pierce Brosnant beidézték a wyomingi kerületi bíróságra, miután azt állítják róla, hogy belépett a Yellowstone Nemzeti Park védett termálterületére, és megmártózott egy hőforrásban.

A színész egyszerű látogatóként volt a parkban, nem filmes munkák miatt. A kiadott két szövetségi idézés szerint Brosnan november 1-jén, a Yellowstone északi részén lévő Mammoth Terraces területén belépett egy tiltott helyre.

A Mammoth Terraces területén forró vizű források találhatók a domboldalban, és a tiltott területekre való belépés veszélyes lehet. A park évente több millió látogatójából néhányan már súlyos égési sérüléseket szenvedtek, mert figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetéseket az ösvényről való letérésre vonatkozóan. A szabálysértőkre rendszeresen szabnak ki börtönbüntetést, jelentős pénzbírságot és a parkból való kitiltást – áll az AP jelentésében.

A 70 éves sztárnak 2024. január 23-án kell bíróság elé állnia.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló