Királyi család

Veszélybe került Harry herceg és Meghan Markle élete

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.27 | 12:18

A kapcsolatuk elején, az egyik randijuk során komoly veszélybe került az életük.

Januárban került a könyvesboltokba Nagy-Britanniában, Amerikában, Kanadában és több más országban is Harry herceg könyve, ami már most hatalmas port kavart.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Harry herceg új könyvében már több dologról is lerántotta a leplet, számos cikk született a megdöbbentő vallomásokból. Többek között arra is fény derült, hogy hány embert ölt meg, de sokat elárult a péniszéről is.

Harry herceg megdöbbentő vallomást tett

A könyvéből azt is megtudhattuk, hogy a harmadik randijukon Harry herceg Botswanába hívta el Meghant. Az ötnapos kirándulás alkalmával részt vettek egy szafaritúrán is. Az egyik éjszaka azonban hátborzongató dolog történt, nem várt vendég érkezett.

 

Egy elefánt egyenesen sátruk felé közelített. Harry állítása szerint az állat akkorát üvöltött, hogy az egész sátor beleremegett. Meghant nagyon megijesztette az eset, de Harry hercegnek sikerült megnyugtatnia, végül pedig az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj – írja a Mirror.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló