Királyi család

Nem csitul a botrány Harry herceg könyve körül

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.21 | 11:48

Megszólalt Kamilla királyné fia.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, megjelent Harry herceg memoárja Spare (Tartalék) címmel. A könyv hatalmas botrányt okozott. Harry herceg számos dologról beszámolt a könyvében, rengeteg titkot tárt fel.

Harry herceg nemcsak Vilmost vádolta meg, de arról is részletesen beszámolt, hogy a sógornője és a felesége, Meghan Markle, miért vesztek össze.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Könyvében azt is állította, hogy az apja felesége, Kamilla királyné a királyi családról szóló privát történeteket szivárogtatott ki a médiának, hogy ezzel is erősítse az imázsát és felhívja magára a figyelmet.

Harry herceg “veszélyesnek” és “gonosznak” tartja Kamilla királynét, mint írta, hosszú játékot űzött azért, hogy megkaparintsa a koronát.

Kamilla királyné fia, Tom Parker Bowles most visszavágott, nem hagyta szó nélkül az anyjára tett megjegyzéseket.

Parker Bowles a News Agents podcastban elmondta,

nem érdekli, ki mit mond, itt nem volt semmiféle játék. Az édesanyja hozzáment ahhoz, akit szeretett, ennyi történt.

Harry állítása szerint Kamilla azért “áldozta fel őt”, hogy javítson a saját hírnevén, majd másokat vádolt azzal, hogy információkat adtak a sajtónak Meghannal kapcsolatában.

A könyvben Harry úgy fogalmazott Kamillával kapcsolatban:

Bonyolult érzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy egy olyan mostohaszülőt kaptam, akiről azt hittem, hogy nemrég feláldozott engem a személyes PR-ja oltárán

Harry azt is írta, hogy ő és testvére, William kérlelték az apjukat, hogy ne házasodjon össze Kamillával, mert attól féltek, hogy gonosz mostohaanyjuk lesz.

Harry további ütést mérve Kamillára “veszélyesnek” és “gonosznak” nevezte.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló