Királyi család

Elképesztő pletyka kezdett terjedni Meghan Markle-ről

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.08 | 12:18

A rajongók meg vannak róla győződve, hogy Meghan Markle részt vett a koronázáson, méghozzá álruhában!

Jó néhány Twitter-felhasználó meg van arról győződve, hogy Meghan Markle álruhában jelent meg III. Károly király koronázásán, annak ellenére, hogy Meghan gyermekeivel együtt Kaliforniában tartózkodott.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

A lelkes rajongók felfigyeltek a Westminster apátság 2200 fős tömegében egy vendégre, aki szerintük pont úgy néz ki, mint aki el akarta volna titkolni a személyazonosságát. Valaki pedig még azt is felvetette, hogy a 41 éves sussexi hercegné lehetett az, aki besurrant az eseményre.

“Meghan, nem csapsz be minket…” – írták a Twitteren.

Egy felhasználó még egy a Harry Potterből ismert bájitallal is viccelődött.

Csak várd ki, amíg a bájital hatása elmúlik

– kommentálta egy felhasználó.

via Gfycat

A rajongók most azonban tévednek, az ősz haj és a bajusz egyáltalán nem álca. A képen látható férfi ugyanis egy legendás zeneszerző, Sir Karl Jenkins, akinek a műveit játszották is a ceremónia alatt.

Harry herceg nem akárhogy érkezett meg a koronázási ceremóniára


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló